Betrokken coach met scherpe blik en luisterend oor

Saskia helpt mensen om in hun kracht te komen, zodat ze optimaal kunnen presteren en volop van het leven kunnen genieten. Ze weet snel een vertrouwelijke sfeer te creëren, de juiste vragen op het juiste moment te stellen en direct de kern te raken. Saskia is resultaatgericht, denkt altijd in oplossingen en mogelijkheden en werkt met aandacht, zorg en humor.

Saskia Wessels

 

  • Saskia heeft als HR manager en adviseur ruime ervaring op de volle breedte van het HR vak. Van het ontwikkelen van HR en recruitment beleid tot en met de uiteindelijke implementatie van projecten op het gebied learning & development, performance en talent management, leadership en team development, recruitment en verzuim en wet- en regelgeving.
  • Ze heeft deelgenomen aan verschillende Management Teams en ze heeft ruime leidinggevende ervaring. Zij heeft in diverse organisaties intensieve veranderingstrajecten geleid, waarin zij onder andere ook HR vertegenwoordigde in de ondernemingsraad.
  • Sinds drie jaar werkt Saskia als interim HR manager bij verschillende klanten, vooral in de zakelijke dienstverlening. Om die rol verdieping te geven heeft zij een geaccrediteerde coach opleiding gevolgd en werkt zij als coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en loopbaanbegeleiding. Ook geeft zij trainingen aan bedrijven op het gebied van people management en performance development.
  • Tenslotte heeft Saskia haar expertise uitgebreid met een Gelukkig Werken opleiding om meer inzicht te verkrijgen in wat maakt dat mensen in hun element zijn op hun werk (of niet) en hoe je managers en mensen ertoe kunt bewegen om dit meer te ervaren in de dagelijkse realiteit.
  • Vanuit haar ruime ervaring in het vak en haar persoonlijke levenservaring, weet ze hoe belangrijk het is om betekenis, verbinding, voldoening en plezier in het werk te ervaren. Ze had altijd al de droom om een eigen bedrijf te beginnen en wist 1 ding zeker: het zou over mensen gaan. Over wat hen beweegt, wat ze tegenhoudt, over hoe we met elkaar omgaan en hoe we met elkaar zouden kunnen omgaan. Met When Purpose Meets People laat ze ook aan haar kinderen zien dat dromen er zijn om waar te maken.

Ieder bedrijf,

iedere situatie en

ieder persoon is uniek

Daarom maken wij ons plan van aanpak altijd passend voor jouw vraag.  Bel of mail ons vooral voor een vrijblijvende afspraak.