Voor een twee daagse development workshop waren we op zoek naar een partij die invulling kon geven aan ons thema en programma. We hadden alleen een overall idee, maar zochten naar een verdiepingsslag én naar een praktische invulling en uitwerking.

De development workshop was onderdeel van het Female Talent Program binnen BA Heat Vattenfall. Dat betreft 60 vrouwen in een technische omgeving uit Duitsland, Zweden en Nederland.

Zowel voor de verdieping van het thema als de praktische invulling en uitwerking waren we bij Sasksia en Natalja bij de juiste personen. Vanaf het eerste gesprek was er positieve energie. Ze dachten actief mee over het thema en vanuit positief kritische vragen hebben wij het programma samen ontwikkeld en vorm gegeven. Het was een prettige samenwerking waarin Saskia en Natalja goed naar ons luisterden en vanuit onze behoeften de verdieping goed vorm gaven.

Voor wat betreft de praktische uitwerking namen ze alle zorg uit onze handen. Ze voelden feilloos aan wat wel en niet afgestemd moest worden en voor de rest gingen ze proactief hun gang. Heel fijn!

Neeltje van der Werf, Marketing Manager Warmte, Vattenfall (Nuon)

De samenwerking met Natalja en Saskia was prettig omdat zij samen zowel vanuit de HR-kant als communicatiekant ervaring hebben en deze kennis slim combineren. Het inleven in onze organisatie deden ze heel goed, waardoor zij ons steeds mee konden nemen naar de volgende stap. De verhalen uit onze organisatie zijn tot leven gebracht en vormen de basis voor vervolg. Inderdaad ‘data met een ziel’. Concreet hebben we nu een verhaal dat de kern pakt van waar AWVN voor staat, dat richting geeft en een kapstok is voor HR beleid. De toon spreekt de juiste groepen medewerkers (huidig en potentieel) aan doordat deze gehaald is uit de verhalen van werknemers zelf. Geen glad marketingverhaal, maar echt waar het om draait!

Carolien van Blitterswijk Adviseur Duurzame Inzetbaarheid, AWVN

Voor de leiderschap dag van VodafoneZiggo Technology, alwaar ruim 100 technisch geschoolde managers aanwezig waren, heeft Natalja een Storytelling programma samengesteld. De opdracht voor de managers was om, in kleine groepen, met elkaar in gesprek te gaan aan de hand van de waarden van VodafoneZiggo (Open Up, Team Up en Step Up). Door de storytelling techniek toe te passen kwamen er gesprekken op gang gestimuleerd door de gedragingen die horen bij de waarden. Parallel daaraan leerden de collega’s elkaar beter kennen doordat er ontroerende, diepgaande en vrolijke verhalen met elkaar gedeeld werden. Er bleken veel overeenkomsten te zijn waar ze eerder geen weet van hadden. Dat schept een (diepere) band.

Natalja sloot deze inspirerende sessie onder luid applaus. Zij, samen met de facilitators van VodafoneZiggo, hebben die dag een oprechte positieve change gemaakt in het samenwerken van de technische managers. Dit is ook precies wat ik zo waardeer in de samenwerking met Natalja.  Zij zorgt altijd voor een positieve blik op zaken, zet kaders helder neer en maakt dat je in je eigen denkproces echt stappen kan maken. Ze schakelt met gemak van strategie naar tactiek naar operatie en verliest nooit het hoger gelegen doel uit het oog.

Nancy Hoogland, Integration Manager (Culture & Engagement), VodafoneZiggo

Dromen hadden we allemaal. We wisten het alleen niet van elkaar. Saskia en Natalja hebben ons als kersvers team Cultuur binnen de gemeente Amersfoort geholpen om ons gezamenlijke verhaal te formuleren. Wie zijn wij als team, hoe willen wij met elkaar werken en wat vraagt dat van ons? Door inspirerende werkvormen en prettige, gedegen begeleiding zijn wij veel meer een team geworden. Een team met ambitie, waarbij we elkaar durven aan te spreken op wat goed gaat en wat beter kan. We zijn er nog niet helemaal, maar in ieder geval flink op weg!

Ieteke Bos, Beleidsregisseur cultuur, Gemeente Amersfoort

Wat wij zo fijn vonden aan de samenwerking is dat wij ons compleet ontzorgd voelden tijdens het hele project. Alles was perfect geregeld en zij voelden precies aan wanneer wij behoefte hadden aan contact, zoals een laatste check voor de storytelling circles, maar ook met iedere terugkoppeling waren zij ons voor.

Jorike Vendrig, Insights- & Projectmanager Recruitment, NS

“Natalja en Saskia werken vanuit een diepe drive om het werkende leven beter te maken. Hun werk gaat over waarderen en erkennen. Ze tappen in op de emoties en drive die mensen bij hun werk hebben. De pieken en de dalen, op zoek naar wat het werk voor deze mensen bijzonder maakt. Ze vertalen wat medewerkers vertellen over wat zij in hun baan meemaken en voelen, naar waardevolle inzichten en adviezen. Voor in ons geval werving & selectie.

Wat wij ook mooi vonden was de intrinsieke interesse van Natalja en Saskia. Ze hebben geduld, begrip, graven zich in in jouw doelgroep en werken met zachte, doch stevige hand naar het doel toe. Authentiek, betrouwbaar en betrokken. Dat werkt fijn!”

Mascha van der Heijden, Hoofd Recruitment & Employer branding, NS

“We invited Saskia and Natalja from when purpose meets people to design and facilitate our Female Network Event in Berlin.

The topic of personal branding presented with the quote “Be yourself; everyone else is already taken” was a real success. The setup of different exercises was variedly and inspiring. To work with Saskia and Natalja was a pleasure, always friendly, in time and at all times meeting our needs. I would highly recommend the two of them!”

Nadine Zschage, HR Business Partner, Vattenfall

Ieder bedrijf,

iedere situatie en

ieder persoon is uniek

Daarom maken wij ons plan van aanpak altijd passend voor jouw vraag.  Bel of mail ons vooral voor een vrijblijvende afspraak.