over ons

When Purpose Meets People is een initiatief van Saskia Wessels en Natalja Schoorlemmer, twee positieve, energieke en gedreven vrouwen met ieder meer dan 15 jaar ervaring in het bedrijfsleven. Zij delen een passie voor wat mensen drijft, motiveert en frustreert en voor hoe je organisaties en mensen in hun kracht kunt zetten.

Natalja heeft dat altijd in een commerciële context toegepast als marketeer en als partner en purpose expert bij een global brand consultancy. Saskia deed dat binnen HR, als consultant, manager en als professioneel coach en “happiness@work” expert. Beide vinden zij het zonde dat bedrijven maar een fractie benutten van het menselijk potentieel dat ze in huis hebben en dat veel mensen niet in hun element zijn op hun werk, wat ook weer zijn weerslag heeft op hun omgeving. Daarom willen zij organisaties, teams en medewerkers écht met elkaar in gesprek brengen over wat er toe doet voor hen – en ze van daaruit in beweging te brengen. Want als organisaties en mensen samen in hun kracht staan geeft dat ongekende mogelijkheden!

“Be yourself,
everyone else is already taken”

– oscar Wilde

 

Enthousiaste inspirator en verbinder

Natalja inspireert graag mensen om eens anders te kijken naar zichzelf, naar andere mensen en naar de wereld om hen heen. Altijd met als doel mensen inzichten op te laten doen, te verbinden en in beweging te brengen. Zij brengt positieve energie en frisse ideeën in, kan zowel strategisch denken als praktische oplossingen bieden en houdt altijd oog voor de mens achter de professional.

Natalja Schoorlemmer

Betrokken coach met scherpe blik en luisterend oor

Saskia helpt mensen om in hun kracht te komen, zodat ze optimaal kunnen presteren en volop van het leven kunnen genieten. Ze weet snel een vertrouwelijke sfeer te creëren, de juiste vragen op
het juiste moment te stellen en direct de kern te raken. Saskia is resultaatgericht, denkt altijd in oplossingen en mogelijkheden en werkt met aandacht, zorg en humor.

Saskia Wessels

 

Ieder bedrijf,

iedere situatie en

ieder persoon is uniek

Daarom maken wij ons plan van aanpak altijd passend voor jouw vraag.  Bel of mail ons vooral voor een vrijblijvende afspraak.