Enthousiaste inspirator en verbinder

Natalja inspireert graag mensen om eens anders te kijken naar zichzelf, naar andere mensen en naar de wereld om hen heen. Altijd met als doel mensen inzichten op te laten doen, te verbinden en in beweging te brengen. Zij brengt positieve energie en frisse ideeën in, kan zowel strategisch denken als praktische oplossingen bieden en houdt altijd oog voor de mens achter de professional

Natalja Schoorlemmer

  • Natalja heeft met haar marketing en communicatie achtergrond meer dan 15 jaar ervaring met het doorgronden van doelgroepen en het identificeren van inzichten en ideeën die leiden tot betekenisvolle, geloofwaardige en inspirerende ervaringen voor consumenten en medewerkers. 
  • Als partner binnen een global brand consultancy heeft zij daar nog de nodige expertise in leiderschap en ontwikkeling en facilitatie van workshops en trainingen aan toegevoegd voor een breed scala aan internationale klanten in allerlei sectoren.
  • Bovendien was zij als purpose practice lead verantwoordelijk voor een internationaal team bevlogen purpose experts die met elkaar samenwerkten om klanten te helpen een positieve impact te maken op mens en maatschappij met unieke en impactvolle “purpose development and embedding” programma’s die uitgingen van de kracht van verhalen.
  • Vanuit haar passie voor wat mensen drijft, motiveert en frustreert en geïnspireerd door diverse freelance opdrachten en een NLP Master opleiding waarin persoonlijk leiderschap, impactvolle communicatie en gedragsverandering centraal stonden is zij samen met Saskia When Purpose Meets People gestart. Met hun gedeelde passie, visie en vriendschap en aanvullende expertise, ervaring, talenten en persoonlijkheid zet ze zich in voor meer purpose en verbinding op de werkvloer, echt contact, ontmoetingen die er toe doen, van mens tot mens.

Ieder bedrijf,

iedere situatie en

ieder persoon is uniek

Daarom maken wij ons plan van aanpak altijd passend voor jouw vraag.  Bel of mail ons vooral voor een vrijblijvende afspraak.