Intuïtieve coach, energiek en invoelend

Janneke brengt mensen & teams letterlijk en figuurlijk in beweging. Daarbij stimuleert zij hen open en eerlijk te zijn naar zichzelf. En naar hun omgeving. Om zó veel meer van hun eigen potentieel te laten ontdekken. Dit doet ze op een toegankelijke en betrokken manier. Janneke is doelgericht, daadkrachtig en weet intuïtie op een ontwapenende en liefdevolle manier bij mensen en teams te vergroten.

Janneke van Griensven

 

  • Janneke heeft met haar achtergrond in HR en Consultancy, ruim 15 jaar ervaring in het doorgronden van bedrijven en hun management teams, in het vertalen van strategie naar human capital oplossingen. Maar bovenal ervaring in het luisteren. Luisteren naar leiders en professionals en waarnemen wat gezegd wordt. En teruggeven of doorvragen naar wat níet gezegd wordt. Om zo snel tot de kern te komen. Naar waar het écht om gaat.

  • Haar HR ervaring bínnen grote organisaties (Management Development, Leiderschap, Recruitment en Talent Development) in combinatie met de ervaring als extern adviseur voor ondernemend MKB (DGA’s, Familiebedrijven, PE), maken dat zij een brede en doortastende kijk heeft op allerhande human capital thema’s. Zowel strategisch als pragmatisch.

  • Haar diepgewortelde nieuwsgierigheid naar wat mensen écht drijft, wat ze motiveert en blokkeert en hoe ze hun volste potentieel kunnen leven, heeft haar ertoe besloten een geaccrediteerde coachopleiding te volgen. Janneke werkt nu als coach voor haar eigen praktijk Vivid Coaching & Consultancy en coacht professionals en leiders die hun persoonlijk leiderschap willen versterken, zodat ze weer écht nieuwsgierig en vatbaar worden voor nieuwe, heldere inzichten. Inzichten die hen én hun organisatie verder kunnen helpen in deze soms complexe en snel veranderende wereld.

  • Vanuit hun gedeelde passie voor (meer) betekenis, verbinding en geluk op de werkvloer, en echt plezier hebben in samenwerken, zet Janneke zich nu met Natalja & Saskia in voor When People meets Purpose. Om samen omgevingen te creëren waarin mensen vanuit passie werken, in hun kracht staan en hun uiterste best doen om resultaten te halen.

 

Ieder bedrijf,

iedere situatie en

ieder persoon is uniek

Daarom maken wij ons plan van aanpak altijd passend voor jouw vraag.  Bel of mail ons vooral voor een vrijblijvende afspraak.