Inspiratie

Wij laten ons graag inspireren door ontmoetingen, ervaringen, boeken, films, quotes en andere bronnen. Hier geven we je een inkijkje in wat ons zoals bezighoudt.

Work-life balance, bestaat dat wel?

Work-life balance, bestaat dat wel?

Laatst gaven wij een sessie over work-life balance aan een grote groep jonge medewerkers, ook wel millennials genoemd. Dat roept bij mezelf de vraag op: wat is dat nou balans? Bestaat dat of is het een constante zoektocht naar evenwicht. 

Lees meer
Practice what you preach?

Practice what you preach?

Zoals de schilder thuis zijn eigen schilderwerk niet altijd prioriteit geeft, merk ik dat ik schroom heb om ons bedrijf groots in de markt te zetten. Terwijl ik anderen hier zo graag en zo vaak al over heb geadviseerd…

Lees meer
Een baas door mens te blijven

Een baas door mens te blijven

Radicaal Openhartig van Kim Scott is een fijn boek voor iedereen die zijn mensen binnen de organisatie centraal zet. Het gaat over sturing geven met een mix van waardering en kritiek, gericht op betere resultaten en prestaties.

Lees meer

De kracht van positiviteit

Victor Mids van Mindf*ck laat in dit prachtige experiment zien hoe krachtig positiviteit kan zijn: positieve waardering brengt mensen tot betere prestaties. Minstens zo interessant is hoe het ook andersom werkt.

Lees meer

Ieder bedrijf,

iedere situatie en

ieder persoon is uniek

Daarom maken wij ons plan van aanpak altijd passend voor jouw vraag.  Bel of mail ons vooral voor een vrijblijvende afspraak.